Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 Deprecated: Required parameter $track follows optional parameter $js in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/mp3-jplayer/template-functions.php on line 62 Hartliederen | freesoulsounds
Selecteer een pagina

Hartliederen

Stel je voor…

Er wonen heel veel, eindeloos vele liedjes in jouw hart. Alles is er al. Klanken, woorden, melodiën. Beelden, verhalen, emoties. Het enige wat je moet doen is stil worden en luisteren. Zo dat je ze kunt horen. Wat wil uitgedrukt en gedeeld worden, welke boodschap heeft je hart op dit moment voor jou? Laat het weerklinken in een lied – het lied van jouw hart!

Er bestaat geen standaardvorm voor hartliederen. Net zo gevarieerd als wij mensen en onze beleveniswerelden zijn, zo verschillend kunnen hartliederen klinken. Een keer is het vrolijk en licht, de andere keer is het vol verlangen en hartstocht. Melodieus of ritmisch, heel simpel of complexer, in woorden, klanktaal, harmonisch of experimenteel. Alles is mogelijk. Als je speels en avontuurlijk bent en jezelf open stelt voor wat je hoort zal een uniek lied ontstaan dat je binnenste raakt en de kracht heeft om veel andere mensen te raken.

Ik kan je helpen jouw hartlied naar buiten te brengen en de passende vorm daarbij te vinden. Gezamenlijk gaan we op reis naar het lied van jouw hart en begeleid ik jou stap voor stap in het maakproces.

Ik kan je individueel, in een cursus of workshop begeleiden!

 

Hartliederen op maat

Graag schrijf ik jouw persoonlijk hartlied op maat. Voorafgaand zal een kort gesprek plaatsvinden, persoonlijk of via Skype. Je krijgt een opname van jouw hartlied opgestuurd met een passend beeld daarbij.

Je kunt er altijd naar luisteren als je behoefte hebt om met je hart te verbinden. Het zal je altijd een gevoel van kracht, liefde en vertrouwen teruggeven wanneer je moed nodig hebt om verder te gaan.

Ik verheug me erop jou te ontmoeten!

Pin It on Pinterest

Shares