Start: 3 september 2018!

Kom in contact met de Stem van je Hart –
De Levensvreugde Challenge 

Vreugde is de directe weg naar de stem van jouw hart!

Verlang je naar (meer) contact met de Stem van je Hart en jouw hartewensen? Doe dan mee met de Levensvreugde-Challenge! 

Ken jij de Stem van je Hart zoals ik het noem? Je zou het ook je intuïtie of innerlijke stem kunnen noemen. Deze stem is verbonden met je ware zelf en de reden waarom je hier bent. In onze drukke levens staan we nauwelijks nog stil bij hoe het eigenlijk écht met ons gaat en zijn we vergeten waarvoor we een keer met heel ons hart wilden gaan. Of simpelweg – wat ons gelukkig maakt. Wat was het nog een keer waarvan je ooit (misschien nog in je kindertijd) in de ochtend wakker werd en niet kon wachten om ermee vreugdevol aan de slag te gaan? Waarvan ging je hart zingen en springen?  Herinner je je nog?

Jouw vreugde is DE weg naar de Stem van je Hart, jouw hartwerk, je potentie en het leven van je dromen. Je maakt ruimte voor een nieuwe werkelijkheid. Wanneer je jouw vreugde de drijfkracht van je handelingen maakt, zal je merken hoe je leven in een zwenk gaat veranderen. Met gemak en verse Schwung ontdek je je mogelijkheden opnieuw en herinner je je oorspronkelijke interesses. Je vreugde geeft je vleugels. Je creativiteit begint te stromen en je durft weer te geloven in jezelf en je dromen. Zo ontwikkel je ook nieuwe moed om weer actief stappen te zetten. Met het bewustzijn van vreugde word alles lichter en vooral – vreugdevoller!

Voor wie?

Voor iedereen die die de Stem van zijn/haar Hart wil volgen en op speelse en vreugdevolle manier zichzelf en zijn potentieel (opnieuw) wil ontdekken. Voor iedereen die verantwoording voor zijn geluk wil overnemen.

Wat kun je verwachten?

  • Een week vol inspiratie, wijsheid en vreugde
  • innerlijke helderheid en voorpret op dat wat voor je ligt
  • 6 videoboodschappen
  • 6 oefeningen die je met jezelf en je levensvreugde verbinden
  • creatieve impulsen voor het alledagsleven
  • Een besloten facebook groep waarin je jouw ervaringen, inzichten en  creaties die in de loop van deze 6-dagse Challenge ontstaan met je reisgenoten kunt delen

De Levensvreugde Challenge heb ik zo ontwikkeld dat jij op speelse manier helderheid krijgt over je hartewensen en het leven van je dromen. Zo kun je met vreugde, nieuwe moed, verse Schwung en helderheid in het nieuwe jaar starten!

Ik ben Stephanie Lehmann.

Zangeres, songwriter en Stem van het Hart Coach. Ik begeleid vrouwen en mannen die klaar zijn om hun roeping te volgen bij het contact maken met de Stem van hun Hart en het tot expressie brengen van hun ware potentie. Stem, lichaam en speelse creative expressie zijn hierbij mijn werktuigen.

Als ik zie hoe mensen zichzelf terugvinden en durven hun ware stem te laten horen word ik ontzettend blij. Dan weet ik waarvoor ik hier ben.

Mijn motto: ‘Follow the Voice of your Heart and step into your life purpose!’

Vreugde is de essentie van succes!

Pin It on Pinterest

Shares