Start: 12 december 2016!

De Levensvreugde Challenge –
Met vreugde en helderheid in het nieuwe jaar!

Vreugde is de directe weg naar de stem van jouw hart!

Wil jij ook met levensvreugde en helderheid het nieuwe jaar ingaan?

Ik ken het van mezelf. Zoveel mogelijkheden. Zoveel mensen die iets van je willen, die met ideeën en voorstellen komen. Maar wat wil JIJ? Wat wil JIJ in 2017 waarmaken?

Jouw vreugde wijst je de weg naar jouw hartwerk, je potentie en het leven van je dromen. Je maakt ruimte voor een nieuwe werkelijkheid. Wanneer je jouw vreugde de drijfkracht van je handelingen maakt, zal je merken hoe je leven in een zwenk gaat veranderen. Met gemak en verse Schwung ontdek je je mogelijkheden opnieuw en herinner je je oorspronkelijke interesses. Je vreugde geeft je vleugels. Je durft weer te geloven in jezelf en je dromen en ontwikkelt de moed om hiervoor actief stappen te zetten. Met het bewustzijn van vreugde word alles lichter en vooral – vreugdevoller!

Voor wie?

Voor iedereen die die de Stem van zijn/haar Hart wil volgen en op speelse en vreugdevolle manier zichzelf en zijn potentieel wil ontdekken. Voor iedereen die verantwoording voor zijn geluk wil overnemen.

Wat kun je verwachten?

  • Een week vol inspiratie, wijsheid en vreugde
  • innerlijke helderheid en voorpret op dat wat voor je ligt
  • 6 videoboodschappen
  • 6 oefeningen die je met jezelf en je levensvreugde verbinden
  • creatieve impulsen voor het alledagsleven
  • Een besloten facebook groep waarin je jouw ervaringen, inzichten en  creaties die in de loop van deze 6-dagse Challenge ontstaan met je reisgenoten kunt delen

De Levensvreugde Challenge heb ik zo ontwikkeld dat jij op speelse manier helderheid krijgt over je hartewensen en het leven van je dromen. Zo kun je met vreugde, nieuwe moed, verse Schwung en helderheid in het nieuwe jaar starten!

Ik ben Stephanie Lehmann.

Zangeres, songwriter en Stem van het Hart Coach. Ik begeleid vrouwen en mannen die klaar zijn om hun roeping te volgen bij het contact maken met de Stem van hun Hart en het tot expressie brengen van hun ware potentie. Stem, lichaam en speelse creative expressie zijn hierbij mijn werktuigen.

Als ik zie hoe mensen zichzelf terugvinden en durven hun ware stem te laten horen word ik ontzettend blij. Dan weet ik waarvoor ik hier ben.

Mijn motto: ‘Follow the Voice of your Heart and step into your life purpose!’

Vreugde is de essentie van succes!

Pin It on Pinterest

Shares