Selecteer een pagina

Onderwijs

Zing het lied van je hart op school – primair onderwijs

Lessenserie van 12 lessen van 45 min of workshop van 2 uur voor de groep 7 & 8, max. aantal deelnemers: 8

Tijdens deze bijzondere cursus worden de kinderen stap voor stap begeleid hun eigen gezamenlijk hartlied te schrijven. Uitgaand van een bepaald thema en op basis van bestaande liedjes leren de kinderen de basisvaardigheden in zang en songwriting.

In een sfeer van onderlinge betrokkenheid en wederzijds respect en vertrouwen leren de kinderen naar elkaar te luisteren. Zo ontstaat ruimte voor het spreken vanuit het hart en worden de ideeën voor het gezamenlijke hartlied verzamelt. Iedereen komt tot zijn recht en levert een waardevolle bijdrage aan het eindproduct – het gezamenlijke hartlied.

Aan het einde van de cursus weten zij iets over veilig stemgebruik, zangtechniek, tekstschrijven en songwriting. Ze hebben ervaren dat als ze elkaar de ruimte geven en aanmoedigen om vrij vanuit het hart te spreken er iets heel bijzonders kan ontstaan waarvan iedereen blij word. Er is de mogelijkheid om het hartlied te presenteren als ze dat fijn vinden – met vreugde en zonder prestatiedruk!

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op!

Muziektheatercursus ‘Schrijf het lied van je hart!’ op JOUW school

Cursus van 10 maanden met wekelijkse lessen van 1 tot 1,5 uur; geschikt voor basis onderwijs en voortgezet onderwijs; max. aantal deelnemers: 12

Je eigen hart lied schrijven en leren uitdrukken, vormgeven en presenteren van wat je vanuit je hart wilt zeggen in een zelf gemaakt muziektheaterstuk!

In deze bijzondere cursus schrijf je onder mijn begeleiding je eigen hart lied. Er word een begeleiding bij je lied gemaakt. Uit de unieke liederen ontstaat een eigen verhaal dat zijn vorm krijgt in het muziektheaterstuk ‘Schrijf het lied van je hart!’.

Coaching in zang, songwriting en alle vormen van expressie die jouw verhaal ondersteunen zijn deel van de cursus.

Ik maak gebruik van mijn ervaring in dans, theater en circus. Centraal staat het naar buiten brengen van JOUW unieke expressie en het vormgeven en laten zien van dat wat je vanuit je hart wilt zeggen. Kernwoorden zijn: spelen, ontdekken, vormgeven!

Aan het einde van de cursus staat de hartopenende uitvoering van ons uniek muziektheaterstuk! Bereid je voor op een ervaring die je nooit meer zal vergeten, noch als performer noch als publiek!

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op!

CreatiefSpeelSerie ‘Kakelbont’ – primair onderwijs

Lesserie van 8 -16 lessen van 45 minuten voor primair onderwijs groep 1 – 11

Doel: spelenderwijs verschillende creatieve disciplines ontdekken

Disciplines: zang, toneel, dans & beweging, Hula Hoop, Aerial Silk, verhalen schrijven en vertellen, schilderen, bodypaint & schminken

Wil je een workshop in alleen een van de genoemde disciplines? Dat kan ook!

Voor meer informatie neem gerust contact met mij op!

Pin It on Pinterest

Shares