Schrijf je in voor…

Stephanie’s Voice of the Heart Academy Ontdek en manifesteer je droom!

* Start: 5 november 2018 *

Voel je de fluistering van je hart...

maar heb je moeite met luisteren of durf je (nog) niet?

Verlang je ernaar...

om je ware stem, kracht en creativiteit te omarmen en tot expressie te brengen?

Ben je klaar...

om eindelijk te DOEN waarvoor JIJ bent gekomen?
Herken je dit?

Je vindt dat je best tevreden mag zijn met je leven. Je hebt aardig werk, vriendelijke collega’s, fijne familie en leuke vrienden. En genoeg geld voor een weekendje weg of vakantie.

Maar toch knaagt er iets. Dat gevoel dat er meer moet zijn. Dat er meer in je zit. Dat diep in je, vanuit je diepste ziel, iets opborrelt, eerst zacht en ondefineerbaar, steeds luider. Iets in jou dat om steeds meer aandacht vraagt. Maar je bent bang. Je durft niet. Want wat zou gebeuren als je ruimte zou geven aan dat wat je hart je te vertellen heeft? Als je zou stoppen met jezelf te verstoppen? Wat zouden anderen er van zeggen? Misschien weet je ook nog niet zo goed wat je eigenlijk écht zou willen?

Stel je voor dat je je even niet meer zou laten leiden door je angsten. Dat geluid in je niet meer weg zou duwen, maar naar die stem zou gaan luisteren? Hoe zou je leven er dan uit gaan zien? Wat zou je dan doen? Ben je klaar voor jouw avontuur?

***

Ik ben Stephanie Lehmann. Ik ben multidisciplinaire zangeres/performer, songwriter, heler en Stem van het Hart Coach. Geloof me ik begrijp jou helemaal. Ik was mijn hele leven lang bang om mezelf écht te laten zien en horen. Ik was bang voor mijn eigen waarheid, kracht en stem en bang om écht verantwoording te nemen voor mezelf en dat wat ik diep van binnen voelde dat ik wil en BEN. En tegelijkertijd verlangde ik er zo naar. Op mijn eigen innerlijke zoektocht naar mezelf, mijn oereigen kracht, stem en expressie, naar de artiest in mij, heb ik al veel meegemaakt. Ik moest leren omgaan met diepe blokkades, onzekerheid, zelftwijfel en een negatief zelfbeeld. Ik had last van een overheersende innerlijke criticus,  eigen en overgenomen negatieve geloofspatronen, schuldgevoelens en zelfsabotagemechanismes. Angst voor kritiek en mijn hoogsensitiviteit hielpen ook niet echt. In mijn eigen doorbraak-proces heb ik ook de heler in mij ontmoet. Als helende zangeres en stembevrijdster heb ik al veel mensen geholpen in hun transformatie- en helingsprocessen. Ik heb geleerd om mijn oereigen creativiteit, stem en kracht welkom te heten en te waarderen. Sinds meer dan 10 jaar help ik nu anderen erbij om dat ook te doen. Gedreven door mijn droom om vanuit de lucht te kunnen zingen ben ik inmiddels topsportster geworden. Ik heb geleerd met mijn angst te dansen en no matter what de Stem van mijn Hart te blijven volgen. Mijn motto: ‘Follow the voice of your heart and step into your life purpose!’

Mag ik nu JOU helpen vliegen?

Speciaal voor JOU heb ik iets supertofs ontwikkelt! Een 12-weekse coachingsprogramma om JOU door te laten breken en JOU te laten DOEN wat JIJ te doen hebt! Ik leer je alle beperkende patronen, angsten, blokkades, zelfsabotage mechanismes en negatieve overtuigen over jezelf te transformeren en doorbreken die nog tussen jou en de verwezenlijking van je hartedromen liggen. Samen met mij ga je op een intensieve reis naar je kern. Uitgangspunt is het contact maken met de Stem van je Hart en de activering van jouw creatieve vermogens.

‘Voice of the Heart’ Academy

Schrijf je in voor Stephanie’s Academy en transformeer je leven in 12 weken! JA dat kan! Haar programma ‘Ontdek en manifesteer jouw droom!’ is een supergave training met Online Live-Kickoff en twee Live dagen ter ontplooing van je creatieve vermogens om het leven van je dromen waar te maken in overeenstemming met je hart.  

Op 5 november 2018 start een eerste pilot. Wil jij deel uitmaken van deze pioniersgroep? Jouw invloed doen gelden om het programma nog beter te maken? Ik verheug me er op jou te ondersteunen op je levensveranderende reis! 

Wat krijg je?

Een supertof, diepgaand en transformerend online-coachingsprogramma met:

 • 12 inspirerende online-lessen met werkboek;
 • Toegang tot een exclusieve besloten facebook-community met gelijkgestemde avonturiers;
 • Een Online Live-Kickoff en 2 Live Eventdagen met Stephanie;
 • 3 online-groeps-coachcalls om vragen te stellen;
 • Wekelijkse Facebook check-ins.

Wat ga je doen?

In de Live-Kickoff worden de Tools geintroduceerd: Iedere ochtend schrijf je minimaal 30 minuten. Wekelijks heb je een onderhoud met het creatieve kind in jou.

En speciaal voor de pioniersgroep een Bonus in de vorm van:

 • Inspirerende audio’s en video’s met meditaties, liedjes en verhalen van Stephanie en haar reisgenoten die jou aanmoedigen op jouw creatieve pad van het hart.

Na het volgen van dit training:

 • Weet je hoe je contact maakt met de stem van je hart;

 • Kun je zelfstandig keuzes maken en stappen zetten in overeenstemming met je hart;

 • Ken en gebruik je je creatieve vermogens als zelf-bewuste schepper van jouw leven;

 • Heb je een nieuw fundament van waarheid en echtheid in je leven gecreerd; 

 • Ken je jouw zelfsabotage-mechanismes en heb je alle tools in huis om ze bewust te doorbreken;

 • Heb je afscheid genomen van wat nier meer bij je past;
 • Weet je wie en wat je écht voedt en heb je jouw persoonlijk succes team samengesteld;

 • Heb je jouw creatieve droom aan het licht gebracht en heb je een concreet plan van aanpak;
 • Ben je in bezit van een persoonlijk handgeschreven boek als leidraad.

Inhoud Programma:

Start: Online Live-Kickoff met Stephanie!

De Basis-Tools * Heilig contract met onszelf * Leer je reisbegeleiders kennen!

Week 1: Contact maken met de Stem van je Hart

Oefeningen en meditaties om weer in contact te komen met je hart

Week 2: Hoe herken je de Stem van het Hart?

Je innerlijke stemmen onderscheiden * De stem van je angst en je innerlijke rechter transformeren

Week 3: Je creatieve 'Voice'

Inzicht in de relatie hart – creatie * Schaduwartiesten * Breng je creatieve dromen weer aan het licht! *Creatieve blokkades doorbreken

Week 4: Heel je innerlijke kind

Waarom het zo belangrijk is om te blijven spelen * Heel oude wonden 

Week 5: Spring en het vangnet zal verschijnen

Magie in je leven * Hoe je synchroniciteit versterkt en wonderen aantrekt!

Week 6: De kracht en wijsheid van emoties

Leer ‘negatieve’ emoties te doorbreken en te transformeren in kracht!

Week 7: Live Event 'Uit de diepte van je ziel - Klink je kracht!' met Stephanie

Het verband tussen de innerlijke en uiterlijke stem * Hoe je stem je kan leiden naar je kern 

Week 8: De Stem van het Hart en zelfsabotage

Word je bewust van gewoontes en patronen * Elimineer je saboteurs!

Week 9: Creeer overvloed

Overtuigingen over geld die je tegen houden 

Week 10: Het helen van oude teleurstellingen

‘Mislukking’ transformeren * Tools for the next step!

Week 11: De rode draad

Kijk terug en vind de rode draad

Week 12: Live Event 'Het Grote Manifestatieritueel' met Stephanie

Je persoonlijk succesteam * Manifesteer je droom!

Ja ik ga met Stephanie op avontuur!

Stephanie is heel goed in staat om onder de oppervlakte aanwezige wensen  en verlangens aan te spreken, zodat ze naar het licht mogen komen en geleefd en gezien kunnen worden. Ik heb de vrijheid in het creeren en maken gevonden!
Carolien

Transformatie Coach

Het was fantastisch! Ik snapte niet wat er was gebeurd. Opeens zo een kracht! Ik heb echt een stap gemaakt om oude wonden achter mij te laten van niet kunnen zingen en op het podium staan. Ik voel dat ik iets heb genezen. Dit is waar Stephanie écht goed in is! Ze is een krachtige heler!
Birgitta

Artiest

FAQ’s:

Hoe werkt het programma precies?
In de de Online Live-Kickoff maak je kennis met je reisgenoten. We maken een heilig contract met onszelf en gaan op pad. Ook introduceer ik de Basistools die ons door het gehele programma gaan begeleiden. Je gaat dagelijks schrijven en een wekelijkse afpraak met je innerlijk artiestenkind houden.

Elke week op zondag ontvang je in de Online-Academy een online-les met een bijbehorend worksheet waarin ik het thema van de volgende week voorstel en de opdrachten en oefeningen uitleg. Aan het einde van elke week, ook op zondag (tijd stemmen wij gezamenlijk af), vindt een gezamenlijke online check-in van max. 30 minuten plaats. Dit om elkaar aan te moedigen en te motiveren om op het pad te blijven en je opdrachten te DOEN.

Onze besloten facebook-groep dient ter ondersteuning. Dat is ook de plek waar wij ons creatief proces met elkaar delen.

Er zijn 3 online-groeps-coach-calls waarin ik jouw vragen beantwoord en ik je coach met de dingen die je tegenkomt in het proces.

Verder hebben wij 2 hele Live dagen! Beide dagen zijn van 10 to 16 uur incl. lunch in Rotterdam. De locaties volgen nog! De dag van de stem gaat vooral om het helen van vastgehouden emoties en onderdrukte kracht via je stem en lichaam. Ik help jou blokkades in je keelchakra op te heffen die voorkomen dat jouw ware kracht volledig tot uiting kan komen. Klink vanuit je hart! We zullen ook samen zingen, klinken en ons zijn vieren!

Onze reis sluit af met het Live-Event ‘Het Grote Manifestatie-Ritueel’. We vieren onze doorbraken en manifesteren onze dromen op feestelijke manier!

Is dit programma geschikt voor mij?
Dit programma is geschikt voor jou als jij verlangt naar transformatie en innerlijke doorbraak. Als jij klaar bent met jezelf kleiner te houden dan je bent en klaar om een krachtige, liefdevolle sprong in je creatieve zelf te wagen! Want daar wacht zo veel moois op jou om door jou (opnieuw) ontdekt en aan het licht gebracht te worden. Wat wil zo graag (nog meer) naar buiten de wereld in door jou wat je nu nog terughoudt? Welke stappen wil je eigenlijk al zo lang nemen maar stel je het uit of doe je het toch niet? Waar blijf je maar ‘Ja’ tegen zeggen ook voel je diep van binnen eigenlijk een Nee? Tijd om in beweging te komen, want de hart roept!

Je gaat jezelf op liefdevolle manier helemaal opnieuw ontdekken, je herinneren, je hart openen en tot expressie brengen. En leren dat het veilig is om jezelf ermee te laten zien. Eerst in de veilige omgeving van onze community. We bewandelen samen dit kwetsbare pad. Ik leid en begeleid je hierin stap voor stap.

Voel je vrij om mij een email te sturen als je nog vragen of twijfel hebt. Dan neem ik contact met je op!

Hoeveel tijd gaat me dit programma kosten?
Dit is een diepgaand en transformatief programma. Het vraagt commitment van jou en het bewust tijd maken ervoor. Je zult dagelijks minimaal 30 minuten schrijven. Je zult een keer per week een afspraak van 60 minuten met (uitsluitend) je innerlijk artiestenkind houden. De oefeningen gaan meestal best snel. Vooral vraagt het van jou om een nieuwe routine aan te leren die ook te maken heeft met ‘het besef van tijd’. Je zult leren kleine tussentijd-ruimtes te gebruiken en zult ontdekken wat jij allemaal in 5 minuten kunt MAKEN.
Ik ben helemaal niet creatief. Is dat ook voor mij?
JIJ, lieve, zal misschien de grootste doorbraken maken. Omdat je zult ervaren hoe veel creativiteit in je zit. Dus JA, dit is zeker ook voor jou!
Ik ben al creatief en bewandel al bewust en actief een creatief pad. Is dat ook voor mij?
Heel kort: JA! Het pad van ‘de bewuste schepper’ is een spiraalvormig pad. Tijden van niet-weten, jezelf opnieuw hervinden en ontdekken als bewust scheppend wezen hoort bij dit pad. Julia Cameron noemt het in haar boek The Artist’s Way – een boek dat mijn leven heeft veranderd –  ‘door de woestijn gaan’. Zo ben ik bij voorbeeld in meerdere phasen erachtergekomen dat ik niet alleen wil zingen, maar ook dansen. Mijn eigen choreographien verzinnen en uiteindelijk vanuit de lucht zingen. Het vraagt enorm veel moed en een liefdevolle, veilige omgeving om je als ‘al gestempelde artiest’ met iets nieuws te laten beginnen waar je zelf weer beginnende in bent of nog onzeker in voelt. Bij het hervinden van wat allemaal nog meer bij jouw creatieve expressie (en bij jou als spiritueel wezen) hoort en het dieper en authentieker gaan daarin is dit programma perfect geschikt. 🙂 
Wat is het voordeel van een pioniergroep?
Pionieren is leuk! Tot nu toe waren altijd de allereerste keren van mijn nieuwe workshops, trainingen etc de leukste en magischste. Het zal waarschijnlijk de enigste keer zijn dat ik samen met een groep het gehele proces zelf mee-doorloop. Daardoor heb ik extra andacht en ben ik extrascherp aanwezig in de groep en het proces. Last but not least: Ik ga dit programma nooit meer voor zo een goede prijs aanbieden. Als er iets is wat ik je kan aanraden dan is het om mee te doen aan de pioniergroep! Dat meen ich echt! 🙂
Heb je nog een vraag die hier niet is beantwoord?
Aarzel niet om contact op te nemen en je vraag te stellen. Ik ben er joor jou.

Pin It on Pinterest

Shares