Selecteer een pagina

Stem- en Klankhealing

De wereld is klank. Alles is trilling. Zo bestaan ook jij en ik uit trilling. Door de inzet van de trilling van mijn stem en helende klankinstrumenten kan ik je helpen om in balans te brengen wat uit balans is geraakt. Kan ik je helpen om blokkades te verlichten en op te lossen. Mijn werk als stem- en klankhealer geeft mij veel voldoening. Het is een bijzondere gave.

Dit is mijn aanbod voor jou als Stem- en Klankhealer:

Stem-Healing – oplossen van blokkades door middel van stem

In een Stem-Healingsessie stem ik me met jouw toestemming helemaal op jou af. Ik voel aan waar in je systeem en lichaam blokkades zitten. We zitten of staan tegenover elkaar en ik geef intuïtief klank aan dat wat ik waarneem. Ik geef expressie aan dat wat geblokkeerd is en breng het weer aan het stromen. Soms kan het ook zijn dat ik moet bewegen en schudden. Ik blijf zolang bij een punt totdat ik voel dat er verlichting ontstaat en het weer begint te stromen. Ik voel dat in mijn eigen lichaam. Op die manier volg ik mijn waarneming door jouw systeem totdat ik voel dat het klaar is.

Een Stem-Healing duurt meestal 45 minuten. De kosten ervan zijn 90 € excl. BTW.

Klank-Healing – ontspannen, helen en opladen door middel van stem en helende klankinstrumenten 

Tijdens een Klankhealing lig je lekker ontspannen op de grond. Vanuit afstemming op jouw neem ik je mee op jouw individuele klankreis. Ik maak gebruik van mijn intuïtieve zang en helende klankinstrumenten, zoals klankschalen, de Tanpura, de kinderharp, de Kalimba Sansula, mijn trommel en ratels. Soms zit ik, soms beweeg ik om je heen, leg mijn handen op je lichaam. Je duikt in je onderbewuste en maakt contact met je ziel. Geniet van de diepe verbinding met jezelf en herinner je wie je bent. Je mag helemaal ontspannen. Je bent veilig en geborgen. Opgeladen en als herboren kom je terug van je reis.

Een Klank-Healing duurt 60 – 90 minuten. De kosten zijn 110 € excl. BTW

Klankhelingconcerten

Wil je mij graag boeken voor een Klankhelingconcert voor een groep mensen? Dat kan! Neem hiervoor als je blieft contact met mij op, dan bespreken wij de mogelijkheden.

Helende Stem Sessie of Workshop

In een Helende Stem Sessie of Workshop ontdek je het helend potentieel van je stem en leer je zelf je stem gebruiken om je van blokkades en angsten los te maken. In een individuele sessie gaan wij in op iets waar jij op dit moment behoefte aan hebt. Dat kan zijn een bepaalde klacht of lichaamspijn. Ook ben je alleen benieuwd over de algemene mogelijkheden van heling door middel van stem is dit voor jou.

Een individuele sessie ‘Helende Stem’ duurt 60 minuten en kost 90 € excl. BTW. Het is ook mogelijk om enkele sessies achter elkaar te doen om een bepaald resultaat te bereiken.

Een workshop ‘Helende Stem’ duurt 2,5 uur en kost 275 € excl. BTW. Ik heb vaak de workshop ‘Helende Stem voor vrouwen’ gegeven. Het kan fijn zijn om in een kring van vrouwen te werken. Uiteraard is deze workshop ook voor gemengde groepen! 

Pin It on Pinterest

Shares