Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 Deprecated: Required parameter $track follows optional parameter $js in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/mp3-jplayer/template-functions.php on line 62 Stem van het Hart Mantra | freesoulsounds
Selecteer een pagina

Lieve. Ik heb een waardevol cadeau voor je. Het is een gebed en mantra dat ik ooit heb geschreven in een moeilijk moment. Ik had iets nodig wat mij moed en vertrouwen gaf om door te gaan en te blijven geloven in mijn mogelijkheden en kracht. Iets wat mij herinnerde aan de belofte die ik mezelf heb gegeven.

De belofte om ondanks teleurstellingen door alle angst en onzekerheid heen mijn hart te blijven volgen en stappen te blijven zetten in overeenstemming met mijn hart en innerlijk weten. Ook al zie ik het even niet meer zitten. Een gebed waarin ik ook om hulp vraag van de geestelijke wereld, het universum, de engelen, god (of dat wat voor jou klopt), en ik me op die manier openstel om deze hulp ook te ontvangen.

Mijn wens is dat mijn gebed ook JOU helpt op je eigen unieke hartspad. Dat het jou mag herinneren, moed geven, ondersteunen in jouw proces als het even moeilijk is. Misschien wil je het uitprinten en ophangen op een plek waar je het altijd kunt zien, of op een plek die je hebt gecreërd om even stil te staan en naar binnen te luisteren, ‘jouw heilige plek’. Misschien voel je je ook geïnspireerd om je eigen gebed te schrijven.

Hoe dan ook ontvang je met jouw download en gebruik van het gebed een zegening van jouw unieke reis naar de stem van je hart en dat wat door jou expressie zoekt in deze wereld, JOUW creatieve droom. Opdat hij liefdevol ont-dekt mag worden, zich op wonderbaarlijke manieren mag ontvouwen en groeien tot een groot kloppend geheel. Dat met zijn concrete manifestering liefde, heling en zegen zal brengen voor heel veel mensen en de aarde. Opdat je goddelijke hulp ontvangt en kleine en grote wonderen altijd deel van je pad zullen zijn.

Met liefde,

Stephanie

Pin It on Pinterest

Shares