GRATIS Online-Challenge:

8 dagen levensvreugde –

Kom in contact met de Stem van je Hart!

Vreugde is de directe weg naar de stem van jouw hart!

Verlang je naar (meer) contact met de Stem van je Hart en jouw hartewensen? Zin in 8 dagen levensvreugde?

Ken jij de Stem van je Hart zoals ik het noem? Je zou het ook je intuïtie of innerlijke stem kunnen noemen. Deze stem is verbonden met je ware zelf en de reden waarom je hier bent. In onze drukke levens staan we nauwelijks nog stil bij hoe het eigenlijk écht met ons gaat. Vaak zijn we vergeten waar we ooit met heel ons hart voor wilden gaan. Of simpelweg – wat ons gelukkig maakt. Wat was het waarvoor je (misschien nog in je kindertijd) in de ochtend wakker werd en niet kon wachten om ermee vreugdevol aan de slag te gaan? Waarvan ging je hart zingen en springen? Herinner je je het nog?

Jouw vreugde is DE weg naar de Stem van je Hart, je potentie en het leven van je dromen. Je maakt ruimte voor een nieuwe werkelijkheid. Wanneer je jouw vreugde de drijfkracht van je handelingen maakt, zal je merken hoe je leven in een zwenk gaat veranderen. Met gemak en verse Schwung ontdek je je mogelijkheden opnieuw en herinner je je oorspronkelijke interesses. Je vreugde geeft je vleugels. Je creativiteit begint te stromen en je durft weer te geloven in jezelf en je (misschien al lang weggestopte) dromen. Je ontwikkelt nieuwe moed om actief stappen te zetten. Met het bewustzijn van vreugde wordt alles lichter en vooral – vreugdevoller!

Voor wie?

Dit is voor jou als je:

 • verlangt naar meer levensvreugde in je leven
 • in contact wilt komen met de Stem van je hart en je hartewensen
 • je wilt herinneren aan dat wat jou jou maakt
 • jezelf en je hart een cadeau wilt maken
 • op speelse en vreugdevolle manier jezelf en je potentieel (opnieuw) wil ontdekken

Wat kun je verwachten?

 • 8 dagen vol inspiratie, wijsheid en vreugde
 • Dagelijkse videoboodschappen met elke dag een leuke oefening die je in contact brengt met de vreugde in jou, je hartewensen en dromen
 • Verbinding met de Stem van je Hart
 • Speelse creativiteit en creatieve impulsen voor het alledagse leven
 • Een nieuw bewustzijn van vreugde, speelsheid en lichtheid in je leven
 • Een nieuwe, frisse kijk op je leven
 • Een besloten facebook groep waarin je jouw ervaringen, inzichten en creaties die in de loop van de week ontstaan met je reisgenoten kunt delen

De Levensvreugde-Challenge heb ik zo ontwikkeld dat jij op speelse manier helderheid krijgt over je hartewensen en het leven van je dromen. Herinner je wie je bent en kom vreugdevol in actie!

Ik ben Stephanie Lehmann.

Zangeres/performer, heler en Stem van het Hart Coach. Ik begeleid vrouwen en mannen die klaar zijn om hun roeping te volgen bij het contact maken met de Stem van hun Hart en het tot expressie brengen van hun ware potentie. Stem, lichaam en speelse creative expressie zijn hierbij mijn werktuigen.

Als ik zie hoe mensen zichzelf terugvinden en durven hun ware stem te laten zien en horen word ik ontzettend blij. Dan weet ik waarvoor ik hier ben.

Mijn motto: ‘Follow the Voice of your Heart and step into your life purpose!’

Vreugde is de essentie van succes!

Pin It on Pinterest

Shares