Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 Deprecated: Required parameter $track follows optional parameter $js in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/mp3-jplayer/template-functions.php on line 62 Testimonials | freesoulsounds
Selecteer een pagina

Testimonials

Ervaringsberichten over Stephanie:

Ik wist niet dat een stem dit kon doen, ik wilde niet dat ze stopte met zingen. En heb het hele weekend op de mooie energie kunnen lopen op vleugels. Voelde me verbonden en heel levend.

 

Stephanie is een persoon die intuïtief met jou op reis gaat. Dan opeens ontdek je de wonderbaarlijke kracht van je stem en hoezeer die gekoppeld is aan jou als persoon. Je stem lijkt dan een bron van onuitputtelijke energie. Buiten dit is Stephanie kundig in het muzikale en het technische aspect om synergie mogelijk te maken.

 

Stephanie is met haar stem in staat me mee te nemen naar mijn eigen stemexpressie en geeft me zo’n bedding dat ik voluit durf geluid te maken. Heerlijk bevrijdend. Als zij zelf zingt heeft dat een helend effect een geeft me diepe verbinding met mijn eigen ziel.

 

Een stem die je raakt in het hart! Zacht, liefdevol en veilig.

Ik verheug me erop jou te ontmoeten!

Pin It on Pinterest

Shares