Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 Deprecated: Required parameter $track follows optional parameter $js in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/mp3-jplayer/template-functions.php on line 62 Voorstellingen | freesoulsounds
Selecteer een pagina

Voorstellingen

‘De Stem van het Hart’ – een magisch verhaal

FeeIn een unieke combinatie van zang, theater en circus neemt Stephanie je mee op reis. Je word meegenomen in een magisch verhaal over de Stem van het Hart en waarom het zo belangrijk is om je hart te volgen. Haar vrienden Gwen de fee en Andreju de pinguin begeleiden haar daarbij. Een uitnodiging voor jong en oud om in jezelf te geloven, weer te durven spelen en met heel je hart je dromen te volgen! Lengte: familievoorstelling voor kinderen vanaf 6 jaar, +/- 20 min, geschikt voor scholen, theaters, festivals Te boeken als paket met de workshop ‘Hartliederen schrijven’. Voor meer informatie neem contact met mij op!


‘Woman’ – Performance over het vrouwzijn en de vrouwelijke kracht

Stem, klanken, woorden en beats smelten samen tot een krachtige performance. Zing je mee? Een oproep aan alle vrouwen om hun stem te laten horen en in hun vrouwelijke kracht te stappen. Lengte: +/- 10 min, geschikt voor vrouwen congressen en events en alle gelegenheden waar het om de vrouw gaat Te boeken ook als pakket met haar workshop ‘Laat je stem horen!’ Voor meer informatie neem contact met mij op!

Pin It on Pinterest

Shares