Deprecated: Required parameter $location follows optional parameter $post_types in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/monarch/monarch.php on line 3783 Deprecated: Required parameter $track follows optional parameter $js in /customers/d/1/4/freesoulsounds.com/httpd.www/wp-content/plugins/mp3-jplayer/template-functions.php on line 62 Stephanie Lehmann & freesoulsounds bij Blik in de Wijk op 15.4.2018 | freesoulsounds
Selecteer een pagina

Jaaa! Dit jaar maak ik deel uit van de Creatieve Route ‘Blik in de Wijk’ in de Blijdorp Editie, een gratis eendaags evenement voor jong en oud waarin de creatieve parels uit de wijk in kaart gebracht worden.

Van 11.20 tot 12.30 uur geef ik een ‘Muziektheater’-Workshop voor kinderen, van 15.00 tot 15.50 uur ben je in mijn woonkamer welkom voor mijn huiskamerconcert en om 17.30 uur ben ik bij het Vroesenpaviljoen te zien met een magische Aerial Hoop Act in de boom!

Kom je ook?

Er zijn nog allerlei andere leuke dingen te zien en doen, kijk voor het volledige programma en meer info op http://www.blikindewijk.nl/!

De officiële opening van Blik in de Wijk is om 11 uur op het speelplein van de Noorderhavenkade.

Leuk als je komt kijken, ervaren, meedoen! ♥

Pin It on Pinterest

Shares

Vind je dit leuk!

Deel dit bericht met je vrienden en kennissen!